Friday, August 13, 2010

late

okay this entry was supposed to be published on wednesday but coz blogspot is kinda annoyed me to death with 'her' kerenah. so here we go!

HOORAYYYYYY.



Saya dah tua. Umur dah masuk puluh. Walaweh!





Rasa macam baru semalam masuk sekolah rendah.

Berjalan terkedek2 dengan rambut diikat dua. OHMIGOD sangat comel! HAHA.



Rasa macam baru semalam merajuk2 manja dengan kawan2 waktu sekolah agama.

Miss that old time when i think i really hargai my friends.

Kami berbeza kelas and sekolah kebangsaan. Tapi still boleh baik.

Aku selalu rasa masa aku sekolah rendah aku macam orang terbiar yang takde orang beri perhatian and homat. Entahlah. So they were truly my saviour at that time!



Rasa macam baru semalam lempang sorang guy yang pernah minat kat aku.

Sangat sorry to you Mr. Salam. Wah xsangka I wrote his name in this blog.

But seriously sangat sorry. HAHAH.



Rasa macam baru semalam aku meminati ramai orang tak kira lapisan umur,but well not more than 2 years of my age at that time.

About this matter,it kinda not the best memory i had. A bit embarassing actually! Lucky now i am a bit more rational in my way of talking, admiring the boys.

Oh really? HAHAH.'



Rasa macam baru semalam berbalas2 surat dengan member2 sekolah perempuan and sekolah agama.

Aku sangat suka menulis. Menulis surat tentang ape2. Tentang crushes. Tentang kawan. Tentang peljaran(HAHA sikit je, tp the thought that come kan!)



Rasa macam baru semalam dapat pegi sunway lagoon sebab ayah menang peraduan under my name.

Bukanlah the best memori,tapi welll actually bukan sekadar sunway lagoon je. All the place s we as a family go together!

Aku sangat suka melancong(if ada money semua on kan!)! Macam my dad! =))



Rasa macam baru semalam aku selalu di buli.

Aku yang terlampau memberi muka pada diorang sebenarnya. Tapi well entahlah, akhirnya diri aku yang merana. Aku yang terseksa sendiri.



Rasa macam baru semalam aku sangat cengeng, gembeng and seangkatan dengannya.

Well the gembeng inside me is not entirely gone, still kuat lagi.

Cuma i guess ia makin berkurangan. Great!



Rasa macam baru semalam aku gaduh2 ngan my adik time kat sekolah etc => SYUE!

HAHAHA. Saje je nak mention ni! But I guess not with her only, but with my other siblings! HAHA


Rasa macam baru semalam je baru lepas keluar SMKTA, SMKAJB, KMJ.

Aku happy pernah wujud di situ. Mengenali kawan2 baru. Tapi its just kekadang aku xcukup bersyukur berada di situ. Entahlah.



Rasa macam baru semalam masuk USIM.

Hope terus gembira and bertaqwa bersama Usim!



Rasa macam baru semalam masuk rumah sewa, keluar kolej kediaman.

Pengalaman baru. Masalah baru. Persahabatan baru. Persekitaran baru.



Rasa macam baru semalam sy ni dah tahun 2 student applied physics!

Revive Islam!





Rasa macam baru semalam segala memori yang pernah wujud.



Mahu terus create good memory for me to remember!





Happy birthday to my dearest friends, adik!







3/8 => Nana KMJ and Yusra LJ~



6/8 => Ain USIM~



7/8 => Wanie KMJ~



8/8 => Aiman ADIKKU! and Sri Usim~



11/8 => Radin SKSB~



12/8 => Temah SMKAJB~!!syg kamu! ;))




Itu je kot. Yang lain nantilah. ;)



Lastly selamat berpuasa! ;))



Got the repaired laptop! ;)



Got the cd! Yamapi! ;))



Where is my present!?? ;P

4 comments:

hikmah128 said...

hadiahh saya??? saya dtg bertemu kamu,, ;D

nursabirah azhari said...

"Berjalan terkedek2 dengan rambut diikat dua. OHMIGOD sangat comel! HAHA."

walaupun geli nak cakap.tapi ayat ni comel :):):) haha.

moga jadi hamba yg bertaqwa weed :)
~may Allah bless u :)
ukhwah fillah abadan abada :)

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

hikmah : kamu pun bagi hadiah sama sy!! ;)

sab : Aku tau aku comel! HAHA. HAZUKASHI! ;)
INSYAALLAH :)
Allah bless you too :)

Syue Gagashi said...

hoi. ahahaha.

best en komen ni! hahaha. actually nk komen benda lain, tp lupa, so ni jela yg termampu. wah panjang plak joyah ni bergosip. waaahahaha

jaa ne