Friday, February 19, 2010

dia~~~~ (siri 2)

kalau dekat mukabuku tu kan.kan senang je untuk kite dapat tahu tentang segala aktivitas orang lain.konfem akan kuar notification.yang kadangkala sumpah annoying.dan aku memula ada terasa dengan action one of my friend.dia telah men'untagged'kan gambar yg aku ade tagged namanya.terasa sebab.macam dia xsudi beri komen or lihat that pic i tagged.tapi bila aku fikir2 balik.itu hak dia.dan mungkin dia rimas dengan segala notification yg akan muncul hanya kerana gambar itu.maka aku maafkan beliau.kerana aku juga berbuat begitu.haha:)

and suprisingly.tadi aku tetibe terlebih excited.tapiii.excitednye aku itu xmembawa ke mana.sebab akhirnyee.aku salah orang.agak sedih.tp itu memang aku da jangka.'dia' bukanlah ahli internet.emel pun aku ragui 'dia' ada.

bila aku mula2 ternampak that name.aku macam ada instinct tu adalah nama mukabuku dia.hal berkenaan makin disokong setelah aku nmpk gambar tagged reunion sekolah kami mesti ada gambar dia.maka disitulh aku jadi mula excited.tapi bila daku check2 segala gambar beliau.ouhh.daku sudah silap orang.dia masih dia yang dahulu.yang tidak ambil peduli tentang frienster,myspace,ym,dan terkini mukabuku.hmm.baru ingat nak jadi stalker teragung.nampaknya tak kesampaian la pulak.takpela.hopefully his gf will persuade him to make a fb account.i deeply want to be ur biggest stalker.hua3.bunyi desperate betul.tapi actually aku tidaklah terlampau terdesak oke.

aku rasa aku macam selalu tekankan yang aku lebih suka single.tapi actually aku sendiri tak tahu kenapa aku lebih suka single.mungkin lebih kepada didorong oleh peristiwa and pengalaman lalu.well.pengalaman mendewasakan kita.makanya aku selalu berangan untuk dapat suami dari golongan pak ustaz.huhu.macam tokoh2 agama ke.haha.angan2 tinggi tu.

bukan apa.aku just nak lelaki yang betul2 dapat bimbing aku ke arah kebaikan and akhirat.orang selalu cakap lau kita baik,maka pasangan kita juga insyaAllah akn baik juga.makanya,aku selalu ingin membentuk diri aku menjadi baik(yang mana aku masih fail).aku ni sama je macam lelaki yang mahukan wanitanya bertudung.sama saja kita.hehe.tapi well.itupun lau ada jodoh la dengan pak2 ustaz.kalau tiada..makanya aku terima je siapa2.asal parent aku dapat terima kamu.wahaha.apekah.tetiba bicara soal ini.tak tahan betul.

sekian sahaja bicara hati dari saya:)
huahua~

2 comments:

Ah Fatt said...

haha
ko suka gak jadi stalker yer

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

haha.mestilah suke bro:)
benda paling nikmat.hahah