Tuesday, January 26, 2010

sho sakurai-intro


omg.omg.
i kinda terlupaaa.
today merangkap semalam.
actually was my latest star in my list punya birthday.
how come?adehh.
but then i was like.
hmm wth.
macamlah die tahu aku ni fan die.
and macamlah die tahu aku xingat birthday dia.
itulah yg sedihnya bila menjadi peminat kepada seseorang.
especially warga asing.
aduhh.
tapi apa aku peduli.asal dapat minat pun cukuplah kan.
anyway thanx to this particular nenek.
yang telah mengingatkan i pada my star.
oleh itu.
otanjubi SHO SAKURAI.
klik disitu untuk mengenali muka beliau.
pakcik google membantu anda mengenali dia.
semuga kamu sukses dlm kerjaya kamu.
tapi jangan berani2 mahu memintas yamapi.
yamapi tetap yg terbaikkk:)
yamapi stil my man.hahaha
harap2 mereka yg bercita2 mahu mencuri yamapi.hentikanlah.
hahaha.
apepun.
ni aku tempel jugak gambar sho.saja nak bagi korg alert tentang my latest kegilaan yg xberapa nak gila lagi.
ini baru intro untuk die.
nanti kita akan berkenalan dengan lebih rapat k.heheh


sho.sho.sho.abaikan that lambang.tiada makna bagiku.

p/s:jakun mode.aku baru reti buat link.tu yang semangat letak banyak link.hahahah.
entry before terlampau amat formal ye bahasanya.aku malas nk edit.ahhah

2 comments:

Syue Gagashi said...

bebengong. heee. sho comel. nino lg comel. matsujun apetah lagi. hahaha

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

hahhaha.
due2 comel.i admit:PP