Saturday, January 30, 2010

birthday dayah:)


dayah tu yang berbaju kuning..ni je gambar paling latest aku ada..gambar kelas aku xde lak..nanti nak minx kat dak 2 ni ah..ouh ye..bantal pink tu bantal aku..haha..hadiah budak dorm..main tukar2 adiah..:)


i wanna wish u my lovely friend..
miss norhidayah asaddok..
yay..hope i xsalah eja nama u dear:)
hepi birthday tahu..
weed da ingat ur birthday since dulu lagii..
never forget pun..
tah camana malam tadi..
tengah dok leka ngadap drama kat laptop..
and otak ku yg dah penuh dgn fikiran mahu balik uma..
birthday kamu ku lupe mahu wish..
tadi pagi baru teringat..
sumpah sori..
sedih tahu xdpt jadi org top yg wish..
i entah nombor berapa entah kan..
sob3..
heheheh..
anyway..
muge kamu sukses dalam hidup kamu dear..
sy luv enti:)
carilah pasangan hidup yg betul2 bertauliah n beriman..
ekekeke..
sengaja mahu menyentuh soal pasangan..
maklum sajalah..
kamu sudah tuaaaaa..
hahahah..
sudah ada angka '2' di depan..hehehe..
sy belum lagi(kamu jangan jeles:P)
sy try kol kamu,kamu xangkat..
then bile kamu kol sy balik..
dan bile kite berbual2 hampir dekat 30 minit..
ahhh..alangkah aku rindu zaman kat skolah agama dulu..
sumpah serunuk..budak2 kelas yg gilaaa..kawan2 perempuan yg sekepala..geng2 yg buat kerja gilaaa..
sembunyi dalam loker sebab ponteng prep..hahaha..
kisah minat meminati yg tahape2..sumpah lawak:)
kisah cinta,kisah ape2 an lagilaaa..
best2..
if only can go back to that time..
hmm..
ouh yeah..im suppose to talk about cik dayah ni..hehehe..
kite kenal dari dorm kan dayah?
rindu betul nak gi saing pagi2 pegi kelas..masa form 4 tuh kan satu dorm..
pastu datang kelas time form 5 yang paling awal..berebut2 sape datang paling awal..hahah..yeke??ke kite je yg perasan berebut..hahha..
tapi kamu memang hot..hahaha..
cantix tahu budak ni..tapi korg takboleh ngurat..
dah berpunyeeee..hehehe
dulu kite ingat lagi..
disebabkan perangai kite yg (jeles??)hahah..siap bagi surat kat awak..
lawak2..sebab pada mata kita..sebenarnya awak sgt sempurna la dayah..heheh..jangan kembang sangat ea..hahah..
korang bayangkanlah..
dia dahlah cantik..putih and langsing tu..
then kuat lari and agak aktif..ketua dorm segala..
lepas tu..rajin gilaa kot..tu yg result maintain oke..
xmacam aku..fail semedang..hhaha..
lepas tu..pandai masak..menjahit..
semua reti..gilaaa betul..
kiranya die ni memang memenuhi segala kriteria mak mentua nak pada anak menantu nyeee...
die ni nampak aje lembut..tapi memang garang kot(kat dak laki ah..hahah)then die memang matured gila..maklum sajalah..die duk ngan pakcik n nenek die..memang penuh ngan org dewasa je kat rumah die..
aku memang salute toing3 kat dayah ni..
bangga aku ada kawan macam ni..
entah bila tah aku nak jadi macam dia..
hanya mampu berangan jelaaa..ahahhaha..
and lastly..weed harap kite bestfren smpai bile2..walaupun talian hp dah berbeza..walaupun tempat belajar dah berbeza..
mari mengekalkan frenship kite smpi bebila:))
ukhwah fillah:)


p/s:korang dak2 smkajb..jomlah ramai2 turun kt daiman bowl 15.2 ni..rindu gilaaaaa kat korang..insyaAllah aku pergi..:)

6 comments:

Muhamad Faiq Adhwa said...

betol!

Ah Fatt said...

kalau mcm tu kirim salam kat dayah yer

dayah_power..hah3 said...

weed..terharu tw...huk3...

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

faiq:kan3?hehe
luffy a.k.a. ah fatt:erm.okeh.nanti aku smpaikan la.hehe
dayah:ah fatt kt ats tu kem slm.heheh.erm.terhaur ea?nanges ar sekali.hehe

dayah@power said...

ah fatt tu spe weed?
fatty kew?
ha3...
dayah nanges pai bnjir blik ni hah..

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

hahah.ah fatt tu penulis belog terkenal.hahahha:P
fatty tu sape makcikss oi??
haha..bagus2.harapnye tangisan kebanjiran kamu tu smpai ke nilai ni.hahha