Saturday, January 2, 2010

dua 'A' yang lawak.


A yg pertama adalah sebuah drama..
atashinchi no danshi.

kawan2.
teman2.

aku suggest gila2.

korang tengoklah crita ni.sumpah fun and entertaining.and a lil bit romance.aku asyik tergelak2 je dowh.bahagia m0de.heee.maki as usual superb kot.she always got to act in good drama ne.but it was okay kot.as long as shes good kan.
cerita ni pasal inheritance untuk 6 orang anak and seorang isteri yang later sebenarnye adalah anak betul kepada ayahnya.ish3.5 daripada anak itu adalah anak2 angkat.they came from various backgroung.yg penting bapak angkat diorang yg tolong mereka ah.all cute guys is here.dan yg teruknye.aku xingat n xtahu real name diorang pun.huhu.takpelah aku gune nama cast diorang pun takpe kan.dapat menimbulkan rasa ingin tahu korg kan.nak push org tgk cerita ni kena lah tingkatkan curiousity kan.haha.abaikan.
aku sangat suke sho.if not mistaken.name die murai.tapi ta sure ah murai ape.bukan burung murai okeeee.huhu.sangat comel.walaupun muka xberapa bersih.tapi.wth?biah ar.ape aku kesah pade kebersihan muka.as long as hes good.heee.maluuu.and flow cerita ni akhirnye membawa kepada die suke pada maki.and yessss!maki pun suke kat die.aku sukeee.the rest.i really enjoyed watching them.
masaru rock!die ade berlakon dalam hanakimi.yang selalu angkat tangan untuk merasa kuasa or alam ghaib.ahah.aku xtahu camane nak describe acting dia dalam penulisan.harap2 kalian paham ape yg aku cuba sampaikan.dalam atashinchi ni die jadi model.masa awal2 citer.dia macam awww2 gitu.yg xboleh belah.die pakai towel dari paras dada.haha.nampak sangat ke'awww'an die.siap pakai eyeshadow segala.then bila die dah suke kat maki.die dah berubah.dah pakai towel paras pinggang.macam normal guys do.eh.ke korang pakai paras dada?aku pun tak tahu.haha.and masaru got woman fobia.yess.girl can approach him only within 1 meter.wth.padahal die model.hahah.
satoru pun.kiut giler.magik2 die pun best.yg ni lagi merepek.xkeluar dari bilik die almost a year lau xsilap.ish3.luar bilik die sumpah bersawang2.
adik yg last tu sangat comel.kecik je.nak banding ngan abang2 die yg dah besar gajah.
anak yg sulung tu pulak selalu xde kat rumah.sebuk bermadu asmara kat luar.ape jadah.haha.and die adalah anak kandung bapaknye.cume lepas bapak die mati baru die tahu.pity2.
and anak yg 2nd lak cam penghibur rumah tu kot.ayat yg die selalu gune.MIRACLE.
tu belum lagi masa guard2 maki berkumpul.sumpah lawak dan serabai her guards.yg penting drama ni ade je part yg buat aku tergelak2.adehh.overall this drama is superb.aku selalu je kot rewatch drama ni.biasalah tuh kan.xsabar nak tunggu special episode die.he

A yg kedua pule adalah seorang manusia.heeee

oh yeah.
aku mesej ngan sorang kawan aku dari smka n matrix.a good fren of mine i guess.

then aku bagilah satu mesej yg aku taip dan berbunyi.

"oke cik doktor.wakarimashita.hehe.ain,sangat busuk bau lab kmia nye.dalamnya penuh gila dengan segala bahan kimia.dah lame seh xberkimia2."

then she replied..

"wakarimashita tu ape weed..xpaham ah..jelesnya dengan org yang dapat belajar arab lagi."

sumpah aku terus gelak gile babeng.hahaha.maaf ain.menceritakan di sini.lepas je gelak terus aku cerita kat coursemates aku.sumpah diorang gelak lebih kuat n hebat.sori again ain.kos gelakkan kamu.hahah.nak gelak lagii.

dan korang?
korang tahu xmaksud nye pe..
in case tak tahu..
wakarimashita tu bukan bahasa arab..
nehi2..
tu bahasa jepun..
makcik ain ni betollah..buat lawak di tengah2 tengah hari.haha



p/s:bosan.nak movie/dramas lagiiii:(

5 comments:

Kapten Luffy said...

atashinci tu maksudnya rumah saya

Kapten Luffy said...

wakarimashta tu bahasa timor leste

JaJa'Z said...

serius kelakar bab bahasa arab tu..akak pun tersengeh baca...

syue anak mustaffa said...

SEJAK BILA WAKARIMASHITA JD BAHASE ARAB baahahahaha lawak gila siot.

(saje komen lmbt, baru gempak) haha

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

kapten:hahah...timur leste pulakk..jepun oke..hehe

jaja'z:hahah..lawak kan?kawan org tu memang..buat lawak senget..haha

syue:tolonglah paham!!gempak lah SANGATTTTT kannn..hahaha..tu bahasa baru bagi arab kottt..mungkin kite je yg taktau..hahah