Sunday, December 20, 2009

sumpah best!


jumaat:

tepat jam 8.15...
kami gerak ke bpmall yg lebih sepurnama jaraknye dr rumah...
main boling bsama famili...
ade 2 famili lagi bersama kami...
best gile kot...
except berita yg kurg enak yg aku terima dari 'mangkuk' tu...
hal lain semua menggembirakan je...
so it is a hepi ending 4 that day...
kerana aku main dgn cemerlang nye...
PULAKKK:p
huhuhu

sabtu:
keletihan dr main boling malam tadi tidak kami hiraukan...
kami teruskan jua plan ari ini dgn mandi waterfall!!
yeay!!!
i like it...ahha ahha!!
well...
the same as yesterday...
there are 3 families including us...
tapi...
kluarge cik mat xjoin...
replace with keluarge cik sahak...
well...yg maintain my family n cik lili's...
perkara tu xmemeranjatkan kot...
sebab kedua2 family ini memang pantang dpt peluang berjalan...
itu yg aku suke...
hahaha...
tetibe je...
tapi sgt serunuk aw...
air yg sejuk...
memukau pandangan...
tapi aku naik awal...
xtahan beb...
lagipun takut effect time tido malamnye...
sebab aku selsema alahan...
jadi...itu je nak cerita...
have fun alot babe!
next itme lets go together2 k kalian:)

p/s:aku xtahu kenapa gaya penulisan ni macam berita...lantak lah kan:)
currently im watching dragon zakura.. best2... walaupun cerita dah agak lame...tapi its better than xtgk lgsg kan??

2 comments:

syue anak mustaffa said...

wah bestnya! nak itot?

bahahah gedik seyh

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

jomlah...
gi gune poket doremon k?
ahhhah:P
memang gedik