Friday, November 13, 2009

Kamen Rider-ACTION!!!



aku sebenarnya nak skip tgk cerita ni mase cuti sem nanti..yang akan berlaku pada ari senin ni weh...(excited2!!)huhu...tapi well,sebab aku bosan amat malam tad(padahal buku xkhatam lagi bace!!),aku tertengok pulak this story...huhu...nak sedap kan ati aku dari buang masa aku titipkan dalam hati aku niat aku baek...aku nak tapis dulu cerita ni...sebelum bagi my lil bros watch it nanti...ahaha..akak yg mulia la kononnye...xmemasal pulak aku da ade jawatan baru...pihak lembage penapisan,sila lah quit...aku leh ganti korang...ahaha...

dan terbukti cerita ni bebas dari segala unsur yg xsepatutnya...tu yg aku jadi addicted ni...adeh2...hero die dalah aku memanggg minat gileeeee kat beliau...adeh2 lagi...tapi if im not mistaken series yg aku tgk,baru siri 1...aduhai...mengapa begini...i dun like oke...at the end tadi aku tgk tergantung...dah tu siap promote ade filem!!i must watch it oke...nanti lah aku try search kat mane2 sumber dipercayai...

aku minat gile weh kat Tendou Souji atau name sebenar Mizushima Hiro tu...dialah yang jadi kamen rider...ahaha...suke2!kepoyoan beliau dalam cerita ini sangat menghiburkan!ahhh!comelll!haha...miang lah pulak...xpe aku suke...actually dalam cerita ni aku juga suke watak Kagami Arata(Yuuki Sato)...sangattt comel...i mean his perwatakan dalam tu...cam naive2 gitu...macam aku...heee...kadang2 aku taching2 sengsorang bila terbayangkan..."ouh kami memang serupa!"huhu.begitulah gamaknye..love him lah!hahaha...

sebenarnya dari dulu lagi dah tgk kamen rider ni...tapi macam versi lama kottt...time tu adek lelaki aku yg gile tgk cerita macam tu...well biasela...budak laki kan memang suke tengok cerita sebegini...macam power ranger tu pun aku gile gak...sebuk berebut nak power ranger warne ape ngan adek2ku...memori sungguh...hahaha

aku suke part mizuhashi or the other guys tu bertukar...coolio sungguh...haish...kalo lah betul2 wujud kamen rider ni kan...aku ade dialog khas untuk mereka,"will i be ur gf?"ahahah...best2...angan2 yang entahape2 je kannn:)lantaklah aku suke


beliau comel!ouh!Mizushima Hiro!!


nilah Yuuki Sato :))

baiklah sampai sini jelah kegilaan aku cerita about them...ouh 1st time post tentang lelaki yg aku minat!!huhu..tidak seperti syue itu...setiap entry ade je hot new guyz yg die minat(oppss hot ke???)ahaha.okie.daa.hidup kamen rider!:)

3 comments:

Fatt Chin Choy said...

comel lg aku dr semua tu wei

Adjla Hafizin said...

ko ske cite ni ke?
same la mcm adik aku.
hehe.

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

ah fatt!!!
ceitt!takde maknenye.huhu
Adjla Hafizin!
ahaha.xdelah suke sangatt.juz minat hero die:))