Thursday, November 12, 2009

Tak bisa memiliki~!!my fave


Tak Bisa Memiliki - Samsons


[*]

Apakah yang engkau cari
Tak kau temukan di hatiku
Apakah yang engkau inginkan
Tak dapat lagi ku penuhi
Begitulah aku
Pahamilah aku

[**]Mungkin aku tidaklah sempurna
Tetapi hatiku memilikimu sepanjang umurku
Mungkin aku tak bisa memiliki
Dirimu seumur hidupku

Back to [*][**]

Back to [**]

Dirimu seumur hidupku 3x



Liriknye aku maen rembat je tadi...dari sape entah...haha...Anyway aku maen minat je lagu ni..sebab sweet deh...peduli ah dah lapuk ke ape ke...just minat je...i usually dun go crazy over singer...just suddenly got the feeling to like the song...see?so janganlah nak kate aku ni xsokong penyanyi tempatan ke hape...huhu...tapi kekadang kalo da terminat kat orang nye automatically akan terminat lagu die...depends ah...aku ni bukanlah gile lagu sangat...huhu;)


Aku letak je gambar mamat2 ini...aku pun memg jenis xingat sgt muke2 artis ni...so i think ni macam 1st time kot tgk muke mereka(*_*)




aku xde nak bagi info ape2 pasal grup ni sebab aku sendiri pun tak tahu satu haram pun pasal this grup...huhu;)

3 comments:

Fatt Chin Choy said...

aku layan dangdut jer

syue anak mustaffa said...

nape denga lagu indon ni.

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

ah fat!!
ko memang!tahu sgtt.ahaha
syue!!
cet.ahahah.minat lagu je.bukan penyanyi,huhu