Sunday, November 15, 2009

japan rule!!!


entry lepas aku dah dok post tentang cerita kamen rider an..ahaha..cam xpercaye je aku post tentang cerita itu..becoz actually aku tidaklah suke cerita sebegitu..tapi disebabkan ade mizushima..aku sanggup beb buat ape sahaje..ahaha..dalam konteks ini..ape sahaje itu hanyelah setakat menonton siri terbabit ngan memasukkan beliau dalam entry aku..ahaha:)
suke2..then da jadi macam gedik sangat lak sekarang ni..kerja aku stalk gambar ngan video artis japanese..memula cam nak rahsiekan dari korang..pakwe2 aku..tapi,terpakse bagitahu..aku xnak korang minat kat depa lak..they're MINE!ahahah..nampak tu..sifat kegedikan terserlah semule..adeh!

jadinye..aku sedar esok aku exam..last paper tu..aku sedar tu semua..tapi entry ni aku xboleh lagi nak tangguh..sebabnye aku kena canangkan kat satu dunia belog,pakwe2 aku..huhu..xnak terlmbat!nanti ade yg rampas..xkirelah orang tu wanita tulen ataupun gay..macam dah berleluase lak wabak lelaki gay sekarang ni..aku jadi bimbang..terus upload gambar pojaan ati aku..;)

ini die..korg memang dah tahu dari entry lepas..


MIzushima yang kupuja..comellah dia ni..korang tolong lah roger2 kt aku cerita ape lagi yang beliau berlakun..eh2??haha


oiiii..nilah toma ikuta..mustahil kot lau orang xkenal die..except lah kalo yg xminat cerita japan kot..aku stalk die menyanyi..sangat comel..walaupun macam gay siket..ahaha..yeke?aku pun main hentam je..



diorang ni member baik ah..name TOMAPI..comel kan kedua2 mereka..


ini dia!!lelaki jepun yang palinggg aku minat setakat ni..ahaha..setakat ni dialah pemenang dalam hati aku;pp


rase cam nak nangis sesama dengan die..ahaha..sape yang berani break his heart ni..aku suke dgr die nyanyi..sedaaaap!


actually aku ni tetibe je datang sawan jepun..korang salahkan lah adik aku..dielah penyebab,pemula dan angkare belog dan fesbook aku ade warge asing..ahaha..tapi die minat arashi ah..yang si Matsumoto Jun tu..die berlakon dalam Hana Yori Dango..hah..tulah guy yg die minat..aku memule xminat gak..tapi malam tadi bile tengok one of his video kat utube terus cam,eh comel gak die ni..ahaha..tapi aku malas nak upload gambar beliau..nantilah..kalau kadar keminatan aku pada dia makin meningkat baru aku taruk..huhu

actually esok da nak balik rumah..macam xmenyempat je nak balik aku ni kan..abes exam teruss balik..huhu..sebab aku malas nak stay lelame kat kolej..aishh(-_-")
macam menyeramkan..yelah,student dah tinggal siket..keselamatan pun cam..entahlah..aritu aku ade dengar ade orang ceroboh masuk..aduhai..seram kot bile dengar..pak guard sile jage kami lebih2 lagi!huhu..ouh ye..nanti bile aku dah sampai rumah aku takut aku tak rajin on9..yelah nak kene berebut dengan ayah?mak?adikku?aduh..ramai tuh..kat rumah kang banyak kot aktiviti aku nak buat..tidur,makan..ahaha..pegi bersiaran dengan member2 lame..rindu gile kat diorang semua..xlupe juga jejalan pusing kampung..xsabar nak bawak kereta!dah dapat lesen p weh..tapi aku rase aku xberani lagi kot nak bawak gi bandar..kite tengoklah nanti macamane..
oke..till then..jumpe di entry seterusnye..

p/s:kite harap sangat awak dapat lupekan die..oke??just go on with ur life..kuatkan semangat ye dear?mase kite bace mesej awak tuh..kite rase serba salah sangat..sangat sedih..hampir nak nangis..sebab kite paham ape yang awak lalui!kuatkan dirimu..u can do it!:)

8 comments:

syue anak mustaffa said...

OMG. U mentioned me, n my matsyue! OMG OMG ahahaha.

well, u shud see tokyo dogs. ade ur mizu chan. :)

hehe

Fatt Chin Choy said...

jadi blog ko bakal bersawang? ish3... kurang satu entri blogger yg aku selalu singgah

merana jiwa raga... haha

cik EPAL said...

matsu jun..yamapi...semua i minatttt ;)

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

SYUe!!!!
errrr.perlu ke sebegitu gedik????hahaha..
oke..tenkiu dear..:p
Fatt Chin Choy!
ahaha..konon merana..entah2 hepi gile..ahaha..eit,depends ar pade kerajinan aku:)
cik EPAL!
kan3?comel kannn?huhu

SITI NOR FADILAH :) said...

yamapi!!!
toma!!
i like them.....
damn much!!!
korean,japan,taiwan baik punyer!!

adeq said...

poyo jek ko ni!!

Atiqah said...

sedang melawat blog followers sy..thanks sudi follow my blog..
sy pun minat jepun..owh..sukenye..hehe

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

SITI NOR FADILAH : hahah...yamapi sgt hott n comel kannnn?heeee:))

adeq : lantak ahhh..aku suke:)

atiqah : huhuhu..welkam..suke jepun juge ea..great to know that:)