Wednesday, November 11, 2009


aku nak emo siket kali nih.
aku cukup BENCI a.k.a MENYAMPAH a.k.a MELUAT kalo kengkawan aku (yg aku pun mcm susah nak ngaku die kawan aku) bilamana mereka atau individu berkenaan memandang slack a.k.a sinis pd aku.ko apehal?bajet bagus sangaaat ah.sepak kang.eh salah.bunuh gak kang!bukannye sekali weh.BANYAK kali!ko apehal!aku tanye elok2.yela,aku taw laaa aku ni xpandai.then,ko wat muke yg mcm taiiik tu kan.rase diri amat rendah a.k.a hina ah.setan!aku geram betol.sampai mase aku nak jawab exam ptg selase tu rase cam xkhusyuk je bile teringat pandangan a.k.a jelingan budak tu.
aku juge sangatlah baran bile org suke potong line.ko asal?xde self konfidence ke?pergi jela belakang.beratur la kat belakang?malu ke lau dapat barisan belakang.aku sekeh gak kang.dahlah potong line,then memg xde rase besalah langsung.xcakap ape pun kt aku.bile budak lain tegur baru sengih2 kambing cakap,"weed,xpekan?ko xmarah kan?hehehehe.."
haa yelah!memanglah xmarah!aku sekeh gak kang!aku buat bodoh je pandang tempat lain.malas nak layan budak macam tuh.
teringat dulu time kt asrama sekolah.haha.beratur pepanjang nak amek tray.lepas beratur amek tray, beratur lak amek makanan.haha.tapi sepanjang pemberaturan aku tu,aku make sure yg aku xpotong line ah.seboleh2nye aku akan beratur dengan tertib dan penuh tatasusila.hahah.yelah sangat.


p/s:sebelum exam arab ptg tuh.aku simpan laptop aku kt bilik member.ni baru dapat luahkan segale rase setelah berpisah dgn laptop sehari.memg x on internet lgsg.mcm record pulak.huhu:)
baek itu je.daaa

2 comments:

Fatt Chin Choy said...

ala
potong line jer pun
haha

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

tidak oh!haha.banyak lagi kot.kan aku emo sikit,benda remeh pun ley jadi isu ahhh;)