Saturday, July 9, 2011

Macam macam hal jadi kalau tak bersyukur

okay. umum dah tau tentang Bersih lah sangat tu kan. Aku malas nak komen apa tapi bila aku baca komen2 org. Ini adalah sgt bullshit! 'SEKADAR berhimpun' Hello bukak mata luas2. Kau fikir tak akibat SEKADAR berhimpun tu. siap blame polis lagi. I tak boleh terima you all cakap macam tu tau. I sangat tak sokong that perhimpunan or the other perhimpunan oleh pihak lagi satu. lagi satu anuar saki tenat? hahahaha. Apa jadah apa jadah apa jadah apa jadah apa jadah. Kalau tahu badan tak kuat whatever tak payah buat perhimpunan jadah tu. haih. (oh dia kena pukul dengan polis, ingat aku percaya segala penipuan yang anda dah banyak buat, just, please, bertaubat. *shrug**whatever*) Melayu please ah. semua melayu. Tak kisahlah kau parti apa, kau sokong apa. Korang nak ke 13 Mei be ulang lagi. Or lebih dekat lagi dengan hati kita wahai warga Batu Pahat, peristiwa serang balai polis tuuuuu. Insaf2 la. Bawak2 bertenang. Makan cool mint, biar badan cool? aku suggest korang makan clorets warna hijau tu! sedap dan nyaman! :pp

Okay on a much ringan news, hee aku dah start kerja. Almost three weeks dah. Tapi ni i dah sibuk nak berhenti kerja and tukar kerja lain. Hmm. I benci orang macam tu. :(

Oh EXCITED. Aku baru tahu blogspot dah berwajah baru. Adakah saya sangat lambat? hahaha whatever. Tapi comel, I like it. And maybe akan lebih ringan tangan untuk update. Bahahah. :)

Aku tengok City Hunter. BEST. Heartstrings pun BEST. Bila Yamapi nak berlakon ni. NEWS pun haram jadah takde aktiviti. -___- I miss him, I miss them.

Eeeee nak dekat puasa dah. Serious tak sabar. Harapnya Ramadhan kali ni lebih baik dari Ramadhan lepas! InsyaAllah.

my dear friendsss, bila korang nak datang ni. *nangis berirama* Temah, Eton and Iffa ( again, asyik lupa nama, haha)!, cepat lah datang rumah. Plan bukan main kat message fb. :(( Jadi tau jangan tak jadi!

6 comments:

nursabirah azhari said...

waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
wajah baru! i like !!!
:D:D:D

ila azzahiyah said...

nak percaya atau tidak, kena cari dan tngok bukti dulu...=)

Kapten Atok said...

lama gila blog ni x update. keje dah rupanya

for me;
politician dan penyokong dia nak bertekak silakan.

jangan lah nak demo2 susahkan kami2 yg mahukan keamanan. kami just nak negara ama, ekonomi stabil dan dapat rancang masa depan


kalau demo2 ni jadi budaya... kami2 juga kena efek dia

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

@bewah : hik hik hik. haha saya pun suka. rasa tenang je kan. :D

p/s : ko perasan tak hajat aku dari tahun lepas nak tukar layout baru tercapai! :p

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

@sheri shazila : yup awak. kena kaji kedua-dua pihak. argh serabut je la diorang ni. :)

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

@atok su, pak wan : hahaha malu aku. ko pun aku ritu terjengah blog ko, aku tgk ada video2 je?

betul tu kamu2. kita2 pun rasa macam tu. kita2 memang tak suka benda2 gini. menyusahkan, membahayakan dan segala macam mem lagi lah.

aku taknak dan tak terima if benda alah ni jadi budaya. pleaseee. nanti makin melarat. silap2 hari bulan perang . jadahhhh.