Friday, March 5, 2010

minggu integriti and ekspo fizik!!

just a quick update what im going through lately.
tetiap waktu bile aku buka blog.rase xbernafsu je nak buat ayat.nak tulis blog.
tapi aku rasa jeles je bila tengok asal orang lain boleh je update.haha.
malas telah berjaya mengalahkan jeles nampaknya.
tp for today,sebab aku ada masa lebih sikit,aku beritau kamu jela pape yg perlu:)

firstly minggu ni.i mean arini dah ari last la utk minggu ni untuk berada di kampus.
kitorang ada minggu integriti.yang mana lau ditangkap buat pape yg against policy u,akan kene compound rm 50.
luckily aku xde kene la.and aku xde dgr pulak ade budak yang kene.so we just can say that its all hanya indah khabar dari rupe.
dan maksudnye indah khabar itu bukanlah mengatakan this compound is good,but its just that kononnya masa minggu integrtiti itu segalanya akan strict.ahaha.xstrict pn.jom ramai2 buat salah.haha.oke.xlawak.xpe2.haha

lepas tu,next week pulak..turn our faculty pula buat ekspo.wah2.bangaa niii.mak,anak mak da berjaya untuk sekurang2nya join satu program yang berunsurkan sains.dan dalam kes ini,berkaitan fizik.wah3 lagi.sila bangga buat seketika.haha.

ape yang kitorang akan buat masa ekspo tu adalah buat eksperimen secara live.depan orang ramai.wah4.bangga lagi.haha.so,sebagai persediaan menghadapi that ekspo,esok kami akan bereksperimen bersama2 senior kami.ouh yeah.aku xsabr nak buat eksperimen.excited mode.bila aku glance through ape yg kitorg kene buat,it just look like a simple one.not like what we did in laboratory.its just a simple eksperimen to show to non-science people how does physics related to our daily life.As for our group.we are doing experiment about electrostatic.and mostly our apparatus and material are balloons and wool cloth.haha.dengar macam mudah kan?tapi tidak semudah itu aku rasa.so mari kite lihat ape outcomenya masa hari esok and next week:)
ouh ye.lagi satu.segala bajet untuk beli barang2 eksperimen tu kena guna duit kami.wah5.sedap2 ko je.haha.off course la boleh claim balik.dun worry guys(as if u all care:P)

ohye.selain buat eksperimen,gerai kami juga ada jual aiskrim,yang mana aku risau aku yang akan habiskan aiskrim tu.haha.and buat horoskop menda entah.not so sure about that.
so next week sila lah datang ke usim ye:)

aku syg semuaaa:)

this is just so random.but again i want to tell you.i really2 love yamapi.haha.

4 comments:

Syue Gagashi said...

yamapi who? ahaha

xnak ekspo! nak pc fair! :P

hikmah128 said...

wahhh,,ble tuhhh??
ade jualann2 yerr?? saye mau dtg,,, ;D

i'msosupernotcool said...

when?

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

temah.mari2 datang.tapi saya kan taktahu sebenarnya mcmana orang luar nak masuk usim.haha.mungkin gitau guard je kot,then die bg pas masuk.huhu.next week lorh.papehal sy mesej kamu:)

supernootcool:next week.from 8 march until 12 march i guess.