Friday, February 12, 2010

weed say sorry:(

I've decided to remain true to my family.ehehe.
such a hard decision you know.
even now pun,aku still hesitate lagi.
whether to remain true to family or hang out with friend.
ahhhh.sooooo tempting la.
its hard u know.
just like in real life.
if we need to make a choice over two things or maybe more which is both the very2 tempting one.
aku sumpah aku memang sangat2 nak pergi reunion tu.
aku cancel last minit tu pun bukannya aku pinta.
excited tahu bila first2 dengar ada reunion cuti ni.
dapat jumpe member2 kelas,crushes aku zaman muda2 dulu.aduhhh.sangat lah mengujakan diri ini.
tapi apakan daya.
ada banyak lagi benda lebih penting perlu aku laksanakan.
i guess we can still meet anywhere right.
kalau dah jodoh nak jumpe tu,jumpa jugaklah.
so.nantikan ajela taht day to come:))
hopefully:)
i wanna say a very tremendous sorry to :-(

1)temah:sy sungguh kesal.sungguh sedih.baru ingat nak stay over at your house.nak bermanja2 ayam dgn kamu.nak naik kereta yg kamu drive.waaa.rindu2.nak bertentang 4 mata dgn kamu.hmm.huhuhu

2) dayah:penat aje kite punye plan tu kan dayah.xberjaya jugak akhirnye.baru berangan nak borak sakan dengan kamu.nak gi skin class bersama2.hmm:(

3) fathin:hmm.sori jugak.tapi awak memahami kan puncanya.family adalah penting kann.lagipun we can still meet at bp right?rakan2.jom buat reunion sesi 2 di bp.ayuh2.ni aku yg anjurkan,so konfemlah aku pegi:)

4) zura,jue,mar:sory.segala plan mahu naik bas bersama2 terpaksalah kite lupakan.hehe.u still can survive w/o me around kan.huhu

5)husna.sangat2 sori dear:(
lain kali jumpe ek.turunlah bp.hehe:)

6)lokman:ngengada ar ko.aku bukan sengaja.gaya ko tu macam aku sgt bersalah.xpuas hati ni.hehe.anyway sgt sori.aku betul2 sgt ingin ketemu sama kamu.rindu dol nak kacau2 ko.budak kecik!haha

7)to the organizers,to my class 5 omar, and others,weed say sorry to you all:(

sayonara:(

muga korang hepi bereunion laaa..betapa aku harap agar aku ni seorang yg kaya yang xperlu depend pada org lain untuk meng'support' my expenses.hmm.jadinya macam tula,menyesal betul xdapat pegi tahu.xdpt jumpe korg.cannot have fun.
aku still harap agar my decision untuk xjadi pergi jb tu akan ditarik balik.huu.kalau lah tetiba aku boleh pulak gi jb.ouh bahagiaaa nyaaaa hidup ini kurasa.ehehe:)

okelah.sorilah kalau entry ni memualkan sesetengah pihak.bajet macam aku femes sgt.and ade org2 yg ckp.macamlah aku ni ade org ingin ditemui.hmm.never mind that.what i want to stress out really is just...i wanna say sori.thats it:(

6 comments:

hikmah128 said...

hahaha,,tdk mengapa larr cik petomm,,saye memahaminyerr,, :)
kite jumpe di mid valley pulak lepas nie,, :D

simpan2 lar bajet untk mmbelanja saye k,, :D

reunion di bp pastikan waktu saye cuti,,blehh saye mndudukkn diri di rumahmupule,, :D

Ah Fatt said...

hehe
family lebih ptg
tp generasi y macam korang friend is family

tu yg susah nak decide

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

temah2:
wakarimashita.nanti kite jumpe shj di mid valley:))

oh.tidakkk bisaa.bukan aritu kamu bilang mahu membelanja sy ke??huhu..tenx temah:PP

sy nak buat reunion tu dlm minggu dpan jugak..haha..ari selasa..or rabu??hehehe:P

ah fatt:
hmm.ou yeahh..sngguh tepat kata2mu itu encik ahfatt:)

tenx again:)

hikmah128 said...

chehhhh,,saye sudah pulang ke KL,, ;p

tumitKAKIkuLUKA said...

weed,,
che wawa agy jaoh.
n kompem ta pegi.
huuu..:(
kalo mereka wat reunion lg,
kita mesti join aw.aw3..
hee~

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

wawa!!
huhuhu.kamu ade dimanakah???
bukan kamu duk jb ke??
itulah.tapi sy harap mereka2 xbuat reunion masa bulan 5.sebab masa tu sy xcuti langsung.
apepun.mari mengimarahkan next reunion:)