Thursday, February 18, 2010

dia ATHIRAH~~





nak bicara tentang my best fren's birthday.
kawanku yg kukenal semasa di smka dulu2 kala.
alim gile budak ni.oyekeeee??haha.
sila jangan bunuh aku kerana statement di atas ye tira senget.hahah:P
aku nak wish hepi birthday kat ko.
aku sayang ko.
aku.
aku.
aku.
ha.speechless jadinye aku disebabkan ko.haha.
gua xnak merepek panjang2.
secara normalnye.
jika merujuk pada entry2 before this.
gua konfem.konfem beb.akan puji si birthday girl.
tapi entah kenapa.
untuk si dugung tua ni.
aku merasakan.
diri beliau dan pujian seakan2 tidak ngam la.
mengapa terjadi begitu??
hahaha.
beliau seakan2 lebih ngam kejian,kutukan juga cacian.
hahahah.

bismillahirrahmanirrahim.
nak kutuk kena baca bismillah dulu.hahaha

aku kenal tira ni dari form 4.masa tu,kitorang lum member kamceng lagi.aku baik ngan die,sebab aku suke cucuk pinggang die.oyeah.pinggangnye yg ramping(ramping ke??haha) bak gajah tu.haha.jadi aku suggest kalo korang berkesempatan or ada jodoh jumpe ngan tira ni...aku izinkan korang cucuk pinggang die.heheh.yeyeyeye.aku dah bocorkan satu rahsia ko.tapi aku lupa ar.samada after korg cucuk tu die akan melatah ke tak.rasa macam akan melatah.so..part tu pun best gak..aku dah dedahkan dua weakness ko.yess.haha.kan aku dah cakap aku nak buat entry 'kaw2' punye pasal ko.so,terimalah entry 'kaw2' ni.hahaha.

then.masa zaman gelap aku time form 5,selepas beberapa sesi tidak sebulu bersama rakan2 baik,aku pun jadi kamceng ngan tira and the gang.masa tu aku memang kut suke je,masuk group die.nak cari makan kan.dan alhamdulillah.kitorang maintain baik sampai sekarang.terima kasih korang.luv u all very2 la.hahha.

tira ni jugak adalah seorang yg pemurah.die siap kata.setiap kali kitorg jumpe,die konfem akan belanja makan and tiket wayang.die siap tetapkan aku jsut belanja aiskrim.'BAIK' kan dia ni.hahah.harap maklum ye...xde maknanya dia nak jadi sepemurah tu.actually dia adalah haji bakhil versi perempuan.hahahah.hahaha.

aku rasa sampai sini je kot sesi kutuk die.berasap2 kang dia baca this entry lau penuh ngan kutukan.haha.

walauapapun.aku tetap suke tira.hahah.dulu.or even sekarang pun.inbox hp aku penuh dengan mesej die.hahah.tapi sekarang sebenarnya da jarang mesej dia.aku suke mesej ngan tira.sebab kami memang akan merapu dan merapu dan merepek tahap tahape2.tetapi harus diingat.tira tu je yg suke merepek.haha.aku normal je.die tu adalah weirdo alien yg turun dari planet alien.hahah.maka jelaslah die sangat banyak merepek.baik.setakat ni aku rasa entry lebih akan terjerumus kepada entry sia2 yg takde point.tapi nak buat macamana.aku terlebih excited ni buat entry pasal makhluk Allah yg bernama athirah ni.

hah.dia ni such a fun person.korang kutuk le pape je tentang die.nescaya dia xcepat melatah pun.dan terima seadanya kutukan itu dengan gelak tawanya.tapi nescaya sesudah habis gelak dan terkeluar perkataan 'bongek ah kau'...konfem die akan fire balik.so bersedia ajela.nak senang kata.dia ni lambat panas.bila kite provoke banyak kali baru la enjin die panas.


what i really want to point out di sini ialah...aku bersyukur ada kawan macam ni.yang gila.yang segalanya lah.yang sanggup tahan kerenah aku.thanks dear:)

moge ko berjaya dalam hidup ko.dunia dan akhirat.
hmm.kirim salam pakcik ko.ckp kat die..aku baru dgr suara die kat ikim.huhu.(sesungguhnya,pesanan ini xperlu ko sampaikan.aku saje je nak bagitau ko)
muga kite terus berkawna sampai kite dah beranak pinak.dah bercucu cicit.huhu.
ko da tua dah sekarang.jangan nak bajet muda lagi.
moga ko bahagia dengan zamer.opsssss.hahha.silap pulak.hahaha.dengan aid lahh:PP
gua syg sama lu la minah.haha

4 comments:

Syue Gagashi said...

PENING BACA! hahah

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

tapi baca juagk.buekkkk:P
i xpinta u utk baca pun.kekeke

hikmah128 said...

hehehe,,wahh bkn menn eahh,, :D
nape x tulis cik etonn,, :D

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

ALAHAI..terlupa la nak tulis nama glamer cik dugong tu.hahhah.takper2.kamu jangan riso,bday kamu sy tulis name temah punyeee.hahah.tetiba