Saturday, November 7, 2009

beliau yg bername 'Atiqah

she's so special to me...
im kinda admired her way...
tak taw kenape...
hahahaha...
sejak dari dulu sampai sekarang...
aku ingat beliau cam...
yela xmahu kawan ngan aku lg...
hhuhu...
n xingat aku lagiii...
(memang perangai aku cam nih,selalu ingat diri senang dilupekan)
(coz aku xjangke yg kehadiran aku dalam hidup sesape akan beri effect)
(effect->ingat kat aku)
(macam to him...ko memg taeeeeek taw)
(aku memang xkan lupe ape ko da buat)
but it seems wrong...
coz...
our frenship remain the same...
she does remember me...
our memory together...
although...
ade gak msj aku yg beliau xreply...
n komen aku yg beliau xreply...
n whatsoever yg beliau xreply...
hahaha...
it just normal...
student kan bizi??kan3?
mcm jd S.A. (secret admirer) die lak...
tapi...
aku xkesah...
as long as we remain fren...
kami kawan da lame...
dari sekola rendah...
tapi lebih rapat bile kat sekolah menengah...
so what can i say...
huhhuhu...
sekarang tulah...
memasing da ade kehidupan memasing...
she's hepi with her life,so do i...


kan aku da merepek...
(",)
actually nak wish bday beliau kat sini...
sesaje...
huhuhu...
oke...
time to serius...
nak wish hepi birthday kat awak...
muge awak sukses dalam hidop awak...
bile da sukses tuh jangan lupe belanje i oke?
huhuhu...
pepon...
hadiah?
nantilah...
bile i balek bp oke?
=))
InyaALLAH laaaa...
p.e.a.c.e
k till then...
muah3


p/s:tqa,jgn terharu sangat bace ini entry oke?
hahahah...
;pp
saje nak amek ati awak belanje kiter...hahah...;pp

4 comments:

Anonymous said...

sumpah, terharu :)
sori wawa, kalo ada terasa bila wawa hantar msg kita xreply :(
urm, ok, nanti kte blanje big apple sebijik :P -atiqah-

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

haha.
terimakaseh kerane sudi mengterharukan dirimu;))
erm.
oke.jgn lupe k belanje.haha.tapiii xkan satu jer?xbest ahh!haha

Fatt Chin Choy said...

ku meragui sexual preferences ko

wakaka

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

ko memg lah sgt sengall.hahaha.xperlu nak ragu2.aku straight as in normal.