Sunday, September 21, 2014

Comeback #12546897 & birthday message!

Aku dah kembali ke dunia ni! Tengok jelah nanti betul ke takk. Sebenarnya tadi duk teringat blog tu yang saje scroll tengok entri lama kan. Best je tengok diri sendiri eksaited tentang sesuatu dan kemudiannya dengan rajinnya tulis kt blog. Woohoo. Old times. Sekarang dah tuaaaa. Sebulan lepas genap 24 tahun. Sobs.

Bercakap tentang hari jadi ni. Haaaaa! Aku nak buat birthday shoutout to my dearest  adik, Miss Syue. Hihihihi. Kalau tengok entri terbaru which dated 2 years back (hahahaha nampak disitu betapa bersarangnya blog ni), Miss Syue ni masih kat New Zealand. Now, dia dah kat Malaysia dan she's a teacher! So, marilah wish beliau mari mari! Aku sebenarnya masih rasa bersalah sbb on her birthday ritu dah smpi dekat maghrib baru teringat birthday dia, so dengan adanya entri khas tuk beliau ni, kira macam she got something rare! A wish from me from blogspot muehehe. Omg tersasar jauh lah weh waheeeeda. Just go on with wish already. So. Bismillah.

Miss Syue,

Awaklah adik terbaik. Awaklah sahabat baik terbaik. Awaklah lawan terbaik. Awak adalah awak. Insan yang sangat dekat dengan saya. Dan paling memahami segala selok belok diri ini. Harapannya bakal suami saya gini jugalah. Haha menyimpang. Seriously, couldnt ask more for a better person to be that special to me. Syue, moga dirimu menjadi guru thorbaik for the next 30 something years. Teruskan usaha menjadi pedo thorbaik muahaha. Teruskan usaha menjadi yg terbaik dlm segala hal, duniawi mahupun ukhrawi. Ameen. Sayang awak. Muah ciked. Gitewwww.

Ikhlas,
Miss Weedooo





Done! Wish dah siap. Intro setelah seribu tahun tak muncul dah siap. Now what. Now konklusi je la. Hihi.

Harapannya tentulah dapat kekal kan kerajinan nak update blog alwaysss. Hopefully yawww. Rindunya dunia blogging. Sekarang dah de macam2 kan nak share what we do. Tapi seriously blog ni lain feel dia. Ko boleh letak beribu ayat segala memori segal isi ok. Takyah rasa mcm alamk space tak cukup etc. Unlimited gitu. So yeah, till next time! Haha ada ke yg baca blog ni lagi.

No comments: