Monday, February 8, 2010

jahat vs baik


aku xsuke.
aku xsuke diganggu bila aku buat perkara berikut.
memang kalau sesiapa cakap ngan aku time aku buat benda2 ni konpem aku buat bodoh je.maaflah~

aku tenga duk mengadap laptop.especially anything related to yamapi.sila jangan kacau sy!leave me alone sudah!
bila korg tengok aku senyap aje.mean im totally in bad mood oke.sila faham sy.xkan aku nak duk canang satu kampung @ pakai banner mengatakan im in bad mood.tengok my face aje u shud noe im just not in the mood of talking.
bilamana kat dalam bas tu.aku nak tidur!makin korang sibuk duk cerita.penat laa asyik dgr kau cerita.silalah faham sy penat.xnampak ke my mata dah stim semacam aje.sy penat tu.xpaham2 lagi???
bilamana orang kacau my belonging.ko xde barang sendiri ke?use urs laaa.xmampu?buatlah cara xmampu..xpayah keje nye nak menumpang kesenangan orang lain je.aish.

tapi diorang sepatutnya alert sudah dengan my perangai.
aku tahu aku jahat kerana buat orang lain macam tu.
tapi tu hak aku kan untuk mempunyai my own quality time.
hahah.
ayat bajet macam orang famous yang sangat ketandusan masa free time.kah3.
sekarang ni kan aku rasa aku jadi semakin jahat la.
banyak benda jahat dah aku buat kt org.
risau dowh.
mulut aku ni kadang main lepas.aku xsukeee!
perangai xmatured aku.
sikap oh i dunno about that(padahal tahu tapi sebab malas nak layan).
sikap oh im sorry i cant hear u(padahal-aku-sgt-dengar-apa-yang-mereka-katakan)
aku pun xtahulah ape nak jadi dengan myself ni.
worried mode.
i shud care about others more ek.
nak jadi org baik.
hmm.
tapi kan.kadang2 jadi orang baik je pun terseksa kot.
so kite kenalah jadi org baik yg berpada2.thats my prinsip.
xsalah jadi baik,tapi berpada2lah.begitu juga xsalah jadi jahat.tapi berpada2lah jugaaa.huhu.
pilihlaa sendiri ur way of life.
hmm.well said.

3 comments:

Ah Fatt said...

tu ramai org terpaksa hipokrit
sebab kita kena jaga hati org
ko neh spesies x hipokrot ler
hehe

i'msosupernotcool said...

diorang care tuh..
jgn marah2.. smile ok..
hha

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

ah fatt:erm.tapi aku rase aku hipokrit jugak kekadang.haha.ko ni tukar nama ahfatt balik ke.

i'msupercool:care ek??hurm.yolah2.tenkiu2:)