Friday, December 25, 2009

result:(

akhirnye result keluar.
aku redha je..
kerna aku sedar diri aku yg pemalas tahap karma ni...
tapi kesian ah kat my parents....
result cecukup makan je weh.....
hmmmmm....
:(

takpe....
aku dah ade my new resolutionssssss 4 next year...
banyak dah plan2 baek yg aku nak buat...
aku dah plan nak jadi budak 'siqoh' naik sem baru ni....
ouh yeah...
silalah percaya...
mari lah menuju ke arah kebaikan...
:)

2 comments:

Fatt Chin Choy said...

semangat tu ptg
ada azam x ada semangat kuat x jalan gak

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

hurm tulah!
fatt oi!
sentiasa lah bagi semangat kat aku!haha