Thursday, October 22, 2009

santai-santai


bulan okt punye entri sgt siketttt...
ececeh wahida...macham selame hampir 5 bulan mempunyai belog,,engko rajen sesangat la update yerrk...xder nye...aku sebenarnye bnyakkkk benda nak tulis...tapiii well banyak sangat yang menjadi penghalang cintaku ngan belog ini...Antarenye~~:
::- 'kebizian' dgn study!(poyo2!!tipu2!!)
::- kebengongan streamyx
::- kemalasan
::- kekeringan idea nak menulis camane(aku rase da berlambak draft tp xpost2 SEBAB sEmue sekerat jalan jeeee,tahapee2..hahaha)
::- malu^^,(WTH)

jadi sebab nak mengelakkan nampak cam my belog terlampau suram tanpa entry terbaru...aku pun menulis gak entry nih...sebab takot nanti xupdate2 sampai tahun depan...Baru-baru ni aku baru la rajin melilau n melawat-lawat belog org2 laen...n aku sgt cemburu...why???because they hv great belog..great story...great writting...mine??????huh!!!macam langit dengan bumi okehhh..walauapepun...xpe2...i'll try improve from time to time okeh...







ouh ye....sebelum terlupa...nak tanya arr..sesapa yg baca this entry kan...yang tahu pasal YPJ(Yayasan Pelajaran Johor)...well i got it..but what i mean is dapat interview...so nak tanya ar...ape ye antare yang akan ditemuduga eak...die tanye ape je ek?hope to get answer asap la bg those yang tahu la...just want to get myself ready la...this coming wednesday da nak kena interview...**,

7 comments:

Putra Al-Maliki said...

soalan2 yg akan diuji adalah soalan2 yg akan mguji keyakinan saudari.. hehe... =)

{,diVa_wEeD,} said...

thanxxx..
sedara..memangla utk menguji keyakinan..
tp xley nak specific lagi ke??
=)))

msanissyahirah said...

salam ziarah..nice blog..

xpe2, awal2 dlu pun salu mengah gak nak update...

nak update pepanjang pun, cam sengal2 ayam je..

hahaha...bile dah lame berkecimpung, dah biase la...

takut kang, "HAH KO! Selambak entrynyer"...

kalo nk tips, meh la dtg blog..de button "BLOGS", click je..kat situ de link2 yang leh buat blog jd menarik...

salam perkenalan dan selamat berblogging...

puan sri said...

maria!!!!!
come on gurl...
cepat r post psl teater....
kalo ad vid korng blakon lg best...

Atiqah said...

owh sy x dpt jd x dpt nk tlg..by the way, thnks follow my blog. keep it up k..menulis memerlukan masa, take ur time, ble dh biasa lme2 akn sllu la de cite nk update dlm blog

Putra Al-Maliki said...

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

{,diVa_wEeD,} said...

msanissyahirah:
huhuhu...okehhh...
u've nice blog too...
thanx 4 d advicessss...
really appreciate it...
seri!!!!!!!!sengal lah ko...sudah2!!
jgn sebut lg name Maria...
Fobia!hehe~~
em tgkla,,lau dapat rembat video dr sesape,,akan kuusahekan!
Atiqah:
ouh yeke..la...xpela juz wish me luck okeh,,thanx !;))