Sunday, November 1, 2009

haha~!!fizik moden~!!!kalkulus~!!!



tengah study sebenarnya ni...
tapii saje gatal nak bercerita or tulis entry...
hahaha...
xder kerja kannn...
emmm...
bace moden fizik nih...
lau kene pade tempatnye...
best~!!!
i think laaa...
tapi setakat selame aku melayari pembacaan di lautan fizik nih la kan...
xpernah lagilah kene pade tempatnye...
huahua...
terok betol kan...
aku still xmerase ape org kate tuh...
study itu nikmat
(betol ke ade org yg ckp cam tuh..ah lau takdepun suke ati akula)
jadi bagaimana ye mahu mendapatkan study yg nikmat itu...
ouh maaf ye...
anda pikirlah sendiri...
aku wat entry nih bukanla sebab nak ceghite ttg 'kenikmatan study' okeh...
just nak ber'stori' n mengurangkan peratus kemalasan n kengantukan n keboringan yg maken meningkat nih .....
dari jam ke jam....
minit ke minit...
saat ke saat..



saje nak promote buku fizik moden hak milikk senior aku...



tebalnye ley handle lagii kot..lagipun bukan semua bab dlm this book yg kami blajar/masok exam...



next week lak perjuangan membuat kire2...kalkulus kuh yg tercinta...mari dekat dgn i...meh2...



buku kalkulus kuh itu tebal lah...ugh~!!!



lastly...senjate untuk mengalahkan kedua2 buku diatas adalah my beloved casio fx570ES!Yesss...



Mungkin buku aku tuh tidaklah setebal buku anda yang lain...takpe kite xperlu lawan buku sape lg tebal...aku xnak lawan pun...better nipis okeh...haha...n better lawan benda lain yg lg berfaedah la...seperti sape lagi hodoh(faedah laa sgtt)...konpem aku yg menang...haha...

Kesimpulannya aku nak mintak korg tolong bacekan untuk aku buku2 nih...especially fizik moden itulah...cepat2 tolong~!!leh explain n ajarkan kt aku yg lemah ni...adeh!then tolong wat kan latihan alkulus...orait??DEAL~!!hee~!thanx~!!

4 comments:

Fatt Chin Choy said...

blh jer aku baca
faham tidak ler
haha

akmar ramli said...

hohoho...

da penat bacu buku calculus tuh..

hehhe.. =)

syue anak mustaffa said...

amende ni sume hahaha.
i orang bahsa, x faham!
gagag~

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

Fatt Chin Choy : bace kan pon xper..tp dah lepas da pun that paper..ajar kalkulus ahh..haha

akmar ramli : pernah amek kalkulus ke??
malasnyer~!huhu

syue anak mustaffa : ececeh..cekgu bi kite nih...hahaha