Wednesday, August 19, 2009

lesen kuh yang terchenta!!

berkenaan tajok yg diatas,,hehe,,saje nk post ttg lesen,,lesen nih
cm sguh special bg akuh,,haha,,mengape??kerana aku amek lesen
nih dkt setaon lbey daa,,xgerak2 dr 'L',,huhu..
at last td bile jpj,,aku pass,,even actually mati enjin,,hua~~~
lucky 4 me me laa got the kind jpj,,hehe,,probably my mistake isnt
that bad rite,,xkn la die sesenang je nk bg lesen,,hoho,,
wpepon yg berlaku,,ALHAMDULILLAH,,hehe,,urusan mase jpj tuh fine
je,,yeye lepas nih da ley bwk luar kampung,,heheh,,


mase buat bukit tuh da molek aku berenti kat line die,,tetibe bile nk turun ley lak mati enjin kan,,kesilapan yg tahape2,,muke jpj tuh da semacam jeh,,dalam hati die pon berkate,"eh budak baju merah nih,,nak lulus ke xnk?asal tetibe mati enjin?"seb baek kete aku xberundur,,i guess thats why la i pass,,hehe;p
yg parking ngan 3 penjuru aku wat dgn jayanyeeee,,bangge nih,,hehe,,
tang jalan raye lak,,org jpj tuh asyek komen,"adik nih camane bawak kereta nih?"aku da hanye mampu ketawe2 segan,,haha,,sampai satu tahap ase cam nk nages je tahu,,sebabmemg ingat die nk failkan,,tapi memg rezekiku baek sguh td,,so saye pon lulus,,hehe,,mungkin pemanduanku tidaklaa begitu teruk,,hehe,,kire berhemah arr,,[berhemah la sgttt!]hehe
tira,,dengan kedapatannye saye lesen ini,,maka aku dgn rasminye mengajak ko drift same2 ngan aku,,hehe,,kepada yg lain2 yang mahu join sila daftar name kayh,,tapi hanye untuk yg ber'LESEN' sahaje ea,,huhu,,syu tabley join!!haha[evil laugh!!](dalam hati syu"kejadah la nenek nih,hingin lak aku nk drift ngan die"hehe
demikianla coretan saye kali ini,,sebelom syarahan sy menjadi bertambah merepek,,maka adalah baeknye sy undur diri,,hehe,,oh ye sebelum terlupe,,terimakaseh kepada my parents yg sudi menyabarkan diri membayar segala duit2 untuk lesen sepAnjang tempoh setaon lbeh itu,,anakmu berjaya!!(penoh emosi)-kejadah ko!haha,,

5 comments:

syue anak mustaffa said...

YEAYYYYYY!!!

{,diVa_wEeD,} said...

heheh,,,proud moment**,

hikmah128 said...

weed, bwk c.mah jalan2 cepat!!!
gerun lar nk droft same kamu..hihihihih

hikmah128 said...

oops silap..drift lar..hehehe

{,diVa_wEeD,} said...

hahaha,no hal,4 u anytime n anywhere,muahahah,
bgtahu jer,on!haha